آغازبه‌کار دومین دوره سلسله‌بازدیدهای علمی راهیان پیشرفت _ بازدید دانشجویان از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی

با بازدید دانشجویان از پارک علم و فناوری و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی، دومین دوره سلسله‌بازدیدهای علمی راهیان پیشرفت در دانشگاه آغاز به کار کرد

این بازدید علمی ویژه دانشجویان رشته مدیریت صنعتی و با همراهی دکتر سیدرضی آقاسیدی، استاد دروس مربوطه این رشته روز یکشنبه ۳۰ مهر برگزار شد. در جریان این بازدید دانشجویان با اقدامات علمی صورت‌گرفته از قسمت‌های بایوفارم، بانک ذخیره ژنتیکی، تولید دکل‌های نفتی، بخش‌های ریخته‌گری و تولید فیلترهای صنعتی در این مجموعه آشنا شدند.

گفتنی است ایدۀ اولیۀ تشکیل این مجتمع با هدف تأمین فضای پژوهشی متمرکز و استاندارد برای فعالیت‌های تحقیقاتی، آزمایشگاهی و کارگاهی و استفاده بهینه محققان از همه امکانات و تجهیزات و همچنین کاهش هزینه‌های تحقیقاتی به واسطه همجواری گروه‌های تحقیقاتی در سال ۱۳۶۵ مطرح شد. این مجتمع تحقیقاتی در فضایی به وسعت حدود ۹۰ هکتار در منطقه هلجرد کرج قرار دارد و فعالیت‌های تخصصی پژوهشکده‌ها و واحدهای مختلف جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف در این مجتمع انجام می‌شود.